Предизвикателство пред всяка съвременна жена е винаги да е стилна, красива, с безупречна коса и кожа и подготвена за ежедневните задължения и предизвикателства. Не е лесно да си на мястото на работещата жена-майка-домакиня. Ето, защо днес реших да ви изведа в списък някои неща, които всяка жена трябва да притежава, за да улесни живота си.

little-black-dress-shapes1Стане ли дума за мода и стил, убедете си, че разполагате със: стилна черна рокля, защото е подходяща за всеки повод ипразник; червено червило в индивидуален тон (няма жена, на която да не отива червено, по-скоро не сте открили вашия нюанс все още); чанта и обувки в неутрален, светъл тон, защото неутралното е най-комбинативно;

Когато говорим за козметика, не забравяйте да се сдобиете с шишенце натурално арганово масло за косата, подхранващо кремче за ръце, хидратиращ гланц за устни и мицеларна вода са почистване на лице.

Опрем ли до домакинските задължения, мога да кажа, че най-добрия приятел на жената е домашна прислужница (в рамките на шегата, разбира се). По-скоро тефлон тиган или подобен с керамично покритие, чопър за бързо смилане и рязане и от онези безшумни малки прахосмукачки, които сами обикалят апартамента и просто се завъртат в друга посока, ако се блъснат в нещо.

Що се отнася до работата ви, подсигурете си смартфон, удобни обувки и чанта.

Бъдете сигурни, че винаги ще изниква по още нещо, от което да се нуждаете, но този списък е жизнения ви минимум, за да улеснете живота си.