Казват, че бижутата имат силата да накарат всяка жена да се чувства специална и неповторима. Аз съм склонна да се съглася с това, а вярвам и вие, дами, също. Откакто съществуват, аксесоарите са финалният щрих или пък основен акцент към всяка визия. За мен, чувството, когато откривам точното бижу, е несравнимо, затова днес реших да споделя с вас последния си успешен опит.

Първо искам да кажа, че за моите възприятия бижутата не са само модна украса, те трябва да носят смисъл и да изразяват индивидуалността на своя притежател. Ако трябва да го обясня по-абстрактно, то ще направя сравнение с татуировките – поставяме ги върху кожата си, за да предадем и носим със себе си послание, да разкажем история и пресъздадем емоция.

Търсейки по тези критерий, открих онлайн магазин за сребърни бижута Viano. За мое щастие сайтът предлага голямо разнообразие от талисмани, гривни, обеци и синджири, които за улеснение са разделени тематично. Тоест може да изберем за кого и по какъв повод да бъде съответното украшение. Друго, което ми направи добро впечатление, е описанието към всеки продукт от Viano. Както споменах, обичам да влагам символика и смисъл във всичко, което правя и нося, а описанията предлагат точно това. Споменати са посланията на съответните елементи и е лесно да избереш този, който е най-близо до теб или до човека, за когото е предназначено.

Аз си взех прекрасни сребърни висящи обеци, които са подходящи за формата на моето лице. Любимата ми находка обаче е сребърна гривна, която допълних с няколко талисмана. Независимо от облеклото и повода, мога да ги нося постоянно. А знаете ли кое е най-хубавото? Чувствам се озарена – ето в това се крие магията на бижутата. И накрая един съвет от мен. Съвсем скоро наближават коледни и новогодишни празници, имени дни и банкети и ако се чудите какъв подарък да вземете на приятелките си, колежките си, майките си или просто да заблестите – изберете бижута и няма да сгрешите.