Предколедно зная, че всички искат да чуят кои са тези прекрасни съвети, които ще ги направят привлекателни и неустоими по празниците. Знам, че всяка година по това време Интернет бълва с подобни статии, затова моята ще е малко по-различна. Просто защото аз имам една единствена рецепта за неустоимост. И тя е следната: Ставайте всяка сутрин и украсявайте лицето си с усмивка.

woman winterУсмивката е най-прекрасният ни аксесоар. Всеки обича лъчезарни и усмихнати хора. Хора, които носят позитивизъм със себе си и разведряват обстановката. В сивото ни ежедневие много по-лесно се комуникира с онези, които не се оплакват или не искат задължително да разговарят на сериозни теми, а с ведрите хора, които ще изслушат, ще са настроени да се забавляват и ще направят деня по-ведър.

Затова по празниците изпразнете главата си от всякакви тревоги и мислете единствено за хубавите неща във вашия живот. Наслаждавайте се на дните със семейството и приятелите, на хубавите поводи за радост. Грижете се – за подаръците, за сладкишите, за коледната украса.

По празниците се отдайте на почивка. Ставайте малко по-късно от обикновено, гледайте любимия си сериал или прочетете харесваната от вас книга, а защо да не се отдадете на някакво хоби.

Когато сте отпочинали и когато сте спокойни, това си личи. Изглеждате по-свежи, кожата ви има по-хубав и здрав тен, изглежда по-чиста, устните са по-червени, а бузите по-алени.

Весели празници! Бедете щастливи!