Е, дами, красотата е прекрасно нещо, но не всичко. Не трябва чак толкова да се взираме в нея, а да я съчетаваме и с други полезни качества, които носим в себе си. Качества и умения.

Как да разберем какво ни е нужно? Като за начало си задайте въпроса – как посрещате мъжа си?

Независимо дали сте вече семейни, или живеете заедно, има няколко неща, с които да запазите интереса на мъжа си към вас.

woman-brushing-her-hairПървото е наистина да изглеждате добре, когато той се прибира. Това означава без ролки, халати и маски за лице. Означава с прилежен вид, цвят на лицето, усмивка и секси домашни дрехи.

Повечето мъже обичат да се прибират в дом, в който всичко е подредено и ухае добре. Дори и тези, които не са свикнали, щом вие сте там и имате свободно време, не му оставяйте възможността да ви критикува за нещо или да изтъкне, че не правите нищо.  Ако почистването не ви е сила, то поне се постарайте съвместният ви дом да изглежда подреден, проветрен и ароматизиран.

Кулинарните ви умения може би не са на ниво, но трябва да имате поне 3 ястия, които да готвите добре плюс умението да сервирате и да правите салата. Когато той се прибере, налейте му нещо отпускащо и сервирайте. Дори и да е само салата, пак ще направи впечатление, че сте се постарали. А после поръчайте храна или двамата си пригответе храната заедно.

Много хора казват, че най-добре се чувстват двама, когато не обсъждат на вечеря проблемите и работата си. Със затварянето на вратата всички тези неща остават зад нея. Заедно можете да се смеете, забавлявате и да си прекарате така времето, сякаш нищо друго на света не съществува. За обсъждането на грижите и споделянето има друго време.