Всеки, който обича да купува дрехи, се смята за шопохолик. Аз спадам към тази категория, определено. Ако вие пък сте от хората, които не обръщат толкова внимание на облеклото, своето и на останалите, с днешния текст в блога ще променя мисленето ви.

Целта на дрехите е основно да ни предпазва от студ и топлина, да защитава кожата и да ни носи удобство. Бонус е подчертаването на добрите страни на фигурата ни и привличането на внимание. Днес толкова сме свикнали да бъдем облечени, че даже не се замисляме дали някой изобщо може да ходи гол. Това би ви шокирало, нали, особено ако се случи в изискана или дори ежедневна ситуация.

Може да си представите каква беше изненадата ми, когато видях чисто гол мъж на сцената на Оскарите. И той не бе кой да е, а самият Джон Сина. Кечистът е известен и с актьорските си роли и се появи на сцената, за да връчи награда за най-добър костюм. Любопитното е, че той го направи под формата на скеч с водещия Джими Кемъл и се криеше зад завеса, която подтикваше мисълта, че няма дрехи.

Всички бяха в шок, че наистина е вярно и Джон Сина бе абсолютно дибидюс, като пликът с победителя за Оскар прикриваше интимните му части. В момента, в който трябваше да го обяви, водещия се появи с перелина, която покри Сина по римски.

Тази случка всъщност е препратка към 50-те години, когато чисто гол мъж се появява при връчването на Оскар на Елизабет Тейлър. Днешният скеч е добре планиран и ако нещо се бе объркало, то трябваше да платят на Сина повече от 30 хил. долара. Посланието, което носи, е, че костюмите за филмите са толкова важни, колкото и ежедневните ни дрехи. Все пак именно кино лентите се стремят да покажат живота преди, днес и напред и ако не е автентично, то няма да е реалистично.

Затова, мили хора, оценявайте дрехите си и нека падат само, когато трябва!