От модния подиум до мега тенденцията, скъпоценните камъни за лицето вече са навсякъде. Обичам екстравагантния парти аксесоар, който кара очите да блестят. Независимо дали са кристали, перли или звезди – 3D бижутата за лице допълват всеки грим. Скъпоценните камъни за лице блестят в клуба, но с няколко лесни съвета екстравагантната визия е подходяща дори и за ежедневието.

За да могат кристалите да издържат цял ден, трябва да имате предвид няколко неща, когато грундирате лицето. Серумите и кремовете за лице често съдържат масло и не са подходящи за 3D бижутата. Продуктите без масла гарантират, че камъните ще издържат възможно най-дълго. Ако аксесоарите се носят върху сенки за очи, течните сенки за очи предлагат идеалната основа.

За закрепването използвайте памучен тампон, за да нанесете малко лепило за мигли върху частта от лицето, където по-късно ще бъде прикрепен скъпоценният камък. Използвайте пръстите или пинсети, за да натиснете камъка на място. Между другото: бижутата за лице могат да се използват повторно. След носене просто почистете старателно с кърпички за премахване на грим и съхранявайте в малка кутия.

Може да ги използвате, за да подчертаете горната и долната линия на миглите. За целта в козметичните магазини и сайтове се предлагат дребни и деликатни детайли, които ще засияят върху вас много нежно и красиво.

За по-парти визия, може първо да поставите грим в стил котешко око с очна линия и да я допълните с няколко малки кристалчета. А защо не изпробвате да замените напълно молива с бижута за лице в различни размери? Експериментирайте и се наслаждавайте на постигнатите резултати.