Обожавам лятото. Няма по- прекрасно време за пътуване, релакс, добра компаня. Сигурно няма човек, които да каже обратното или че зимата, въпреки, че има своя чар, му е любимия сезон.

Лятото е сезонът, в който живота кипи, емоциите са на макс, всеки прави планове, къде ще прекара горещите дни. Лятото е сезона на секси шоколадовия тен, плажни партита, веселие и купони. Обожавам го. Дори и на 40 градуса, честно казано нямам против да е лято. Обичам да ми е топло, обичам да имам възможно най-малко дрехи по себе си, обичам роклите и най-много обичам морето. Откакто се запознахме с моя прекрасен спътник в живота, си прекарваме романтично почивките на морето. Нямам търпение и за тазгодишната доза романтика. Обичаме сутрин да се разхождаме по плажа, да закусим на терасата, с изглед към морето, да се радваме един на друг. Честно казано не обичаме много да се печем. В най-горещите часове, предпочитаме да сме някъде на закрито, на някое приятно местенце, дори и на сянка на басейна на хотела. Вечер си избираме по-спокойно ресторантче, или още по-хубаво, отиваме на плажа и си правим вечерен пикник. Един път ме беше изненадал по този начин. Излязохме на разходка, той беше взел плажната чанта, зачудих се, защо ли, но той каза, че може д му се прииска да се изкъпе в морето. Казах си какво пък толкова, не е като да не се е случвало. Отидохме на плажа, аз бях прегладняла, а той изкара една рогозка и се настанихме. Тогава от вълшебната чанта изкара една бутилка вино, да пихме го в пластмасови чашки, но това нямаше значение и изкара приготвените от него сандвичи. Човек би си казал, тази пък какво се впечатлява от едни сандвичи, но всъщност, бях впечатлена от жеста, който направи за мен. По принцип и до ден днешен той твърди, че не е романтик, но аз не мисля така. За мен беше страхотна вечер и дори да беше изкарал порция пача от чантата, пак щях да бъда омагьосана.

Ззатова обожавам лятото, обожавам морето и моментите прекарани с любимите хора. Лятото сякаш ни кара да сме малко по-освободени и разкрепостени. Нямам търпение за нова доза лято.