Често пъти в ежедневието си се ядосваме и се тревожим за неща, които няма никаква стойност. Буквално за дреболии. Често пъти съм се улавяла да избухвам за неща, които нямат стойност, или за чисто материални вещи. Огромна грешка, която всеки ден се стремя да поправя.

Животът в България е доста напрегнат. Работиш много, а заплатата е ниска, сметките всеки ден стават все по-високи, това те стресира и започваш да се гневиш за дреболии. Имала съм много случаи, в които са ме ядосали в службата  и после си го изкарвам на любимите хора. Най-голямата ми грешка, която се стремя да поправя. Вместо да се радваме, че сме здрави и любимите ни хора са до нас, ние изпадаме в някакви битовизми, които ни пречат да се насладим на живота. Моето вдъхновение и просветление са една войка, която ме просълзи. Една прекрасна дама е споделила част от церемонията на своята сватба. Тя се омъжва а любовта на живота си и няма съмнение в това. За съжаление сватбата се състои едва ден преди съпругът и да си отиде от този Свят. Те са очарователна двойка с 11 месечно бебче. Съпругът й е ръгби играч, но за съжаление е диагностициран с тумор в мозъка и много бързо се влошава. Те решават все пак да се бракосъчетаят, като една от целите на младата дама е да събере достатъчно средства, за да може да транспортира тялото на съпруга си до Нова Зеландия, където е роден и иска да бъде погребан. Няма как подобна история да не ви трогне. Подобни събития найстина те карат да се замислиш за истински важните неща в живота, а именно любовта, здравето и хората, които обичаме. Всичко друго е преходно.

Не хабете времето с любимите си хора, а се старайте да изживеете всеки един миг. Работата и кариерата винаги могат да почакат, но вашето бебче не, то ще порастне, а вие ще съжалявате, че не сте могли да му се радвате. Парите се печелят, но и се харчат, но здравето не можеш да контролираш. Така, че живейте пълноценно.

https://youtu.be/8Nh_THcMF0E